Bedrijfswagenbestickering – kosten, mogelijkheden en voordelen in één oogopslag

Effectieve reclame in het dagelijkse wegverkeer is een goede manier voor bedrijven om zich met weinig moeite te presenteren. Een van de meest effectieve methoden om uw merk zichtbaar te maken is bedrijfswagenbestickering. In dit artikel leest u hoe de diensten van Sortimo uw voertuig kan transformeren in een mobiele advertentieruimte en u zichtbaar kan maken op de weg en in het dagelijks leven.

Wat is bedrijfswagenbestickering?

Bedrijfswagenbestickering omvat het zorgvuldig aanbrengen van een speciale folie op het oppervlak van een voertuig. Bedrijfswagenbestickering biedt talloze mogelijkheden, van nieuwe kleuren en ongewone patronen tot gepersonaliseerde belettering – er zijn geen grenzen. Dit vakwerk vereist echter ook een geoefend oog en behendigheid. Het is daarom raadzaam om een professional in te huren om dit nauwkeurige werk met precisie uit te voeren. Sortimo biedt u op maat te maken ontwerpen die perfect zijn afgestemd op uw bedrijfswagen.

Mogeljkheden bedrijfswagenbestickering

 

  • Volledige bestickering: Omwikkelen van alle extern zichtbare, gelakte oppervlakken
  • Gedeeltelijke bestickering: Omwikkelen van afzonderlijke onderdelen
  • Bestickering: Specifieke, aangepaste bedrijfsbelettering, afbeeldingen
  • Lakbeschermfolie: Bescherming van de lak tegen beschadiging (bijv. steenslag in het voorste gedeelte) met dikkere, transparante folie

 

Kosten voor bedrijfswagenbestickering

Hoeveel kost het bestickeren van een bedrijfswagen?

Hoeveel kost het om een bedrijfswagen te bestickeren? Er zijn vele factoren die invloed hebben op de prijs van bedrijfswagenbestickering. Deze bestaan uit:

  • Grootte van de oppervlakte dat moet worden bestickerd: kleinere oppervlakten zijn meestal niet zo kostbaar als grote oppervlakten;
  • Complexiteit en ontwerp: hoe uitgebreider en gedetailleerder het ontwerp, hoe duurder de prijs zal zijn;
  • Type folie: hoogwaardige folies zijn meestal wat duurder;
  • Voertuig conditie: oudere voertuigen vereisen meestal veel voorbereiding, wat de prijs verhoogt.

Moet ik nog extra kosten verwachten?

In principe gaat u net zo om met de bestickering als met de lak van het voertuig. Onderhoud is voornamelijk beperkt tot regelmatige reiniging van het voertuig om de folie in goede staat te houden. De levensduur van een folie is gewoonlijk ca. vijf tot zeven jaar. Daarna is het te verwachten, dat de folie vernieuwd moet worden. Matte en structuurfolie vereisen een beetje meer zorg, omdat stof zich gemakkelijker op deze oppervlakken vestigt en reinigen daarom wat meer tijd kost.

Voordelen van bedrijfswagenbestickering

 

  • Effectiviteit van reclame: bereik snel potentiële klanten
  • Goedkoper dan lakken
  • Bescherming van de verf
  • Gemakkelijk te reinigen, tijdelijk, gemakkelijk te verwijderen

Uw voertuig zelf bestickeren in plaats van professioneel bestickeren

Zelf bestickeren

Zelf bestickeren lijkt op het eerste gezicht misschien goedkoper, maar er zijn enkele aspecten en risico’s die in overweging moeten worden genomen:

Voorbereiding: de ruimte waarin de bestickering wordt aangebracht moet droog en zo stofvrij mogelijk zijn en de temperatuur moet tussen 20 en 25 graden liggen; Het is belangrijk dat u de juiste gereedschappen bij de hand hebt en het voertuig grondig reinigt, zodat de bestickering optimaal hecht.

Risico’s Er zijn een aantal fouten die kunnen worden gemaakt tijdens het plaatsen: Onjuist of onnauwkeurig snijden kan leiden tot luchtbellen en scheuren of, in het ergste geval, loslaten van de folie, wat kan leiden tot dure reparaties.

Het is ook belangrijk dat u zich aan de wettelijke vereisten houdt. Volgens de wettelijke richtlijnen mag het verkeer niet in gevaar worden gebracht of worden belemmerd. Dit betekent dat bijzonder glanzende of afleidende bestickering moet worden vermeden en niet op kentekenplaten of koplampen mag worden aangebracht.

 

 

Professioneel bestickeren:

 

 

Drie simpele woorden: Snel; Voordelig; Doeltreffend.

Het professionele aanbrengen van de bedrijfswagenbestickering door Sortimo garandeert niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook een lange levensduur. Daar bovenop bieden wij een datacheck aan, waarbij uw ontwerp zorgvuldig door een professionele contactpersoon wordt gecontroleerd. U heeft de mogelijk om voor een zelf een eigen ontwerp te maken of om uw eigen reclamegegevens moeiteloos in te voeren in onze configurator en een kant en klaar voorstel te ontvangen. En wij helpen u om uw wensen zonder problemen en efficiënt te realiseren.

 

 

 

Reiniging en verzorging van bestickerde voertuigen

Een bestickerd voertuig kan zonder problemen door de wasstraat worden gereden. Het is echter raadzaam om autowasbeurten met nylon borstels te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor zachte textieldoeken om de folie te beschermen. Het is beter om geen (hete) was te gebruiken, omdat dit de bestickering kan beschadigen. Houd bij gebruik van een hogedrukreiniger altijd een minimale afstand van 50 cm van het oppervlak van het voertuig en richt de straal niet direct op de randen van de bestickering. Dit zorgt ervoor dat de bestickering lange tijd in de gewenste conditie blijft.

Conclusie

De mogelijkheden van bedrijfswagenbestickering zijn zeer divers. Hoewel zelf bestickeren van voertuigen op het eerste gezicht verleidelijk lijkt, zijn er een aantal risico’s in termen van kwaliteit en veiligheid. Door het professioneel aanbrengen bent u zeker van snelle, effectieve en kosteneffectieve bedrijfswagenbestickering, die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.